Категории

Най-продавани

Информация

Производители

Нашите магазини

Нашите магазини

София, Бул. Васил Левски 84

Снабдители

Етикети

Красиви без много грим. Тайната на успеха!

Красиви без много грим. Тайната на успеха!

Три стъпки за красиво лице. Или как да спрем тиктакането на часовника...

Най-голямата тайна за здрава и сияйна кожа е нейното ПОЧИСТВАНЕ. Доброто почистване помага за премахването на мръсотия, прах, остатъци от грим, отпушва порите и отстранява мъртвите клетки. Текстурата, еластичността и здравето на кожата зависят от честотата, интензивността и начините на почистването.

Веднъж седмично ексфолирайте нежно кожата на лицето си. За предпочитане са натуралните продукти с трици, микрокристали или седефени частици. Избягвайте използването на ексфолианти с пенещи агенти. Лесно може да це провери наличието на такива, ако при изплакването на продукта от лицето ви видите пяна в мивката под течащата вода. Натуралните продукти не образуват такава.

Втората тайна за чиста и нежна кожа се крие в достатъчното консумиране на ВОДА.

Ако днес още не сте пили чаша вода, сега е момента да го направите! Пихте ли? Чудесно!

Водата е еликсир на младостта. Хидратацията е основната причина кожата ни да е стегната и с добра еластичност. Изпивайте поне един литър на ден, а ако предпочитате минералната вода, уверете се, че сменяте редовно марките, като така ще сте сигурни, че консумирате вода с различна минерализация. Излишно е да споменаваме, че за добрия вид на кожата има значение и правилното хранене.

Щом четете този блог, значи сте от дамите, които са добре информирани!

Третата тайна. Тя е в нашите мисли и желания. ОБИЧАЙТЕ! Позитивно поглеждайте на нещата. Намерете радостта в малките детайли. Усмихвайте се на живота. Няма по-красиво лице от щастливото!

Бъдете здрави!