Плащане

Начини на плащане

Това са нашите методи на плащане, но има вероятност в определени случаи не всички да бъдат достъпни поради системни ограничения! Плащането става с дебитни и кредитни карти - VISA, MasterCard, Borica, Maestro. Вие избирате най-удобният за вас начин със съответните такси. При връщане на стока след приета рекламация и в случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в 14 дневен срок.

МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ ЦЕНИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА БЕЗ ДДС! БЕЗ ДДС Е И ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА! КРАЙНАТА ЦЕНА НА ПОКУПКАТА, КОЯТО ВКЛЮЧВА ЦЕНА НА ПРОДУКТ И ДОСТАВКА ЩЕ БЪДЕ С КАЛКУЛИРАН ДДС. 

Наложен платеж

Ако желаете може да получите доставката и срещу наложен платеж. В този случай трябва да го заявите предварително при потвърждаване на поръчката. При плащане с наложен платеж е дължима сума/ такса за административната му обработка, която се прибавя към таксата за доставка. При другите методи на плащане няма допълнителни такси. Плащането се извършва при получаване на продукта.