Политика и условия за ползване

Връщане на стока

Моля да го направите не по-късно от 30 дни от датата на доставката! Поради естеството на нашите продукти, може да върнете стока, закупена от нас само ако е установено нарушение целостта на първичната опаковка или има доказано недобро качество на продукта. И в двата случая се отнася само и единствено ако е доказано, че е по вина на производителя. В противен случай не се приема рекламацията. Връщането става чрез писмено уведомление на нашия имейл [email protected]. След като разгледаме рекламацията ще ви изпратим номер, с който може да получите обратно сумата, която сте заплатили или за същата стойност да изберете друг продукт. Дължимата стойност ще бъде възстановена по банков път в рамките на 14 работни дни. Моля обърнете внимание, че разходите за връщането на продукта са за ваша сметка. За по-лесна обработка на връщането препоръчваме да се обърнете към услугите на нашите партньори от куриерска фирма Speedy. Може да направите заявка за куриер на телефон 070017001. Продуктът трябва да бъде изпратен до офис/магазин на Beauline ( София, 1142 бул. Васил Левски 84) без неоправдано забавяне и при всички случаи не по-късно от 14 календарни дни от датата на уведомление за връщането. Крайният срок е спазен, ако потребителят изпрати обратно продуктите преди изтичането на 14 - дневния срок.

Отказване на поръчка

Отказани поръчки подлежат на допълнителна такса. Тя е 20% от стойността. При отказ от поръчка, която е експресна, таксата за отказ е 25% от стойността. Ако стоката е напуснала склада, то се начисляват и такси за доставка към таксата за отказ.

Относно информацията в сайта

Цялата информация в тази интернет страница - текстове, снимки са изключителна собственост на ЛБИ ЕООД. Всички права са запазени според закона за авторското право. Запазваме си правото да правим промени без изрично уведомление. Всички взети решения във връзка с информацията, която предлагаме в тази страница са единствено и само отговорност на клиента. Това не е страница, предоставяща информация за лечение на дерматологични проблеми. Не носим никаква отговорност в случаи на неосъществени намерения, използвайки продуктите на BEAULINE.

ЛБИ ЕООД, в качеството си на Търговец гарантира на своите Потребители/клиенти на онлайн магазин www.beaulinecosmetics.com конфиденциалността на предоставената информация и ЛИЧНИ ДАННИ. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица. Търговецът защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазването на действащото законодателство и клаузите на настоящите Политика и условия на ползване, Търговецът може да използва личните данни на клиента единствено и само за целите, предвидени в договора между Клиент и Търговец. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката. Търговецът се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. Търговецът е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

Моля не забравяйте да преглеждате Политика и условия на ползване редовно, тъй като достъпът и използването от ваша страна на този Уебсайт ще се считат за предоставяне на вашето съгласие с Условията на ползване във версията, публикувана на нашия Уебсайт към момента на съответното ви посещение.