Категории

Най-продавани

Информация

Производители

Нашите магазини

Нашите магазини

София, Бул. Васил Левски 84

Снабдители

Етикети

Луксът в козметиката съществува. Името му е Хайвер!

Луксът в козметиката съществува. Името му е Хайвер!

Козметиката се обръща към природата. Все повече световни козметични компании предпочитат натуралните съставки и така иновациите в областта са свързани с еко продуктите. По съвсем естествен начин козметичната индустрия откри хайверът като силен компонент в грижата за кожата. Екстрактът от хайвер е идеалната съставка в продуктите за грижа за кожата. Добавянето на екстракт от хайвер към продуктите за кожа, гарантира изобилие от витамини и минерали, които подхранват кожата и освен това подпомагат редуцирането знаците на възрастта. Изследванията доказват, че хайверът предпазва кожата от замърсяване, почиства я, без да я изсушава и подпомага производството на естествен колаген от тялото. Екстрактът от хайвер е идеалната съставка в продуктите за грижата за кожата, поради факта, че стимулира регенерирането на клетките й. Абсорбира се лесно и е особено ефективен в процеса на хидратиране и това го прави подходящ за чувствителни зони като тази около очите. Поради високото си съдържание на протеини и аминокиселини, които са основна съставка на колагена, хайверът има наистина много силно регенериращо действие. При използването на козметични продукти, в чиито състав има хайвер, кожата получава мощна доза от чиста енергия и подхранващи вещества. Компонентите му се усвояват изключително добре и практически не предизвикват алергични реакции. Екстрактът от хайвер е уникален компонент, който в следствие на активизирането в кожата на процеса на производство на собствен колаген и еластин, подобрява подхранването на клетките като предотвратява появата на бръчки и изглажда повърхността на епидермиса.

Черният хайвер, участващ в състава на кремовете от луксозната серия на Beauline - CONSTANT BEAUTY, наричан още "Черното злато", е изключителен елемент, който регенерира кожата на клетъчно ниво. Той е най-богатият източник на протеини, минерали, фосфолипиди и олигоелементи като йод, фосфор, цинк, магнезий, витамини А, D, както и на витамини от В групата. 

Стареенето е необратим процес. Това, което можем да направим за нашата кожа е да й обръщаме достатъчно внимание, да я третираме с постоянство, с най-подходящите козметични продукти. Кожата, която имаме на двайсет е даденост, на четиридесет - която заслужаваме!

Бъдете здрави!