Категории

Най-продавани

Информация

Производители

Нашите магазини

Нашите магазини

София, Бул. Васил Левски 84

Снабдители

Етикети

Лицето започва от деколтето!

Лицето започва от деколтето!

Блестящи. Злато или сребро?!

Лятото е на една ръка разстояние и това, за което все по-често си мислим е море, коктейли, почивка. Ако може обаче, хем да не се излагаме много на слънце, тъй като за всички вече не е тайна, че това ама хич не е ок за кожата ни, хемда изглеждаме страхотно в роклята си с гол гръб и голямо деколте. За наше щастие има начин. Благодарение на козметичните продукти с блестящ ефект, може да придадем на тялото си приятна линия, в съчетание на лек и дискретен перлен отблясък и аромат. Това определено е новият - стар "аксесоар" на лято 2016. Тази блестяща тенденция много ни допада и се радваме. че отново може да блестим на воля.

Вече сме свикнали да полагаме грижи за лицето си. Пазим го от слънцето. Използваме ЗАДЪЛЖИТЕЛНО слънцезащитни кремове. Свежестта на кожата му може да подчертаем с едно хубаво, голямо деколте. И нека това лято то непременно да блести!

По-матовата кожа обича златните нюанси, а за дамите, които се пазят от лъчите по-упорито, препоръчваме - среброто!

Beauline SUMMER е серия продукти, които са специално разработени за чувствителна кожа. Обогатени с ароматни масла и витамини, те могат да са неизменна част от нашата ежедневна грижа за млада, хидратирана и най-вече блестяща кожа през летните месеци.

Ако още не сте опитали подобен продукт, сега е сезонът да го направите. Няма възрастови ограничения. На 20 или 50 - усещането е, че сте красива!

С няколко думи - за здрава и блестяща кожа или "Без грим...само крем!". Това е мотото на лято 2016.

Нека ваканцията започне сега!

Бъдете здрави!

1 Comments

  • Avatar
    Diana
    Sep 19, 2016

    Сребърният крем за тяло е страхотен!